Van Wijk Commercieel Interim is opgericht door Maaike van Wijk. Bedrijven als Ahold, Douwe Egberts, DA Retailgroep, Faco/D.I.O en Hema behoren tot de klantengroep van VWCI.

VWCI is beschikbaar voor interim opdrachten op het gebied van category- en productmanagement, assortimentsmanagement, inkoop, e-commerce en commerciële projecten.

Meer over VWCI


Van Wijk Commercieel Interim

In 2006 richtte Maaike haar eenmanszaak Van Wijk Commercieel Interim op. Maaike doet opdrachten op het gebied van category- en productmanagement, assortimentsmanagement, inkoop, (winkel) conceptontwikkeling én e-commerce. Als interim-manager heeft Maaike ook leiding gegeven aan grotere en kleinere category- en inkoopteams en e-commerce projectteams aangestuurd.

VWCI wil bedrijven helpen hun commerciële doelstellingen waar te maken en commerciële resultaten te verbeteren. Zowel op korte als op lange termijn.

VWCI biedt bedrijven praktische, efficiënte en resultaatgerichte ondersteuning:

  • in tijden van krapte of onderbezetting
  • bij behoefte aan commercieel advies
  • voor het uitvoeren van commerciële projecten.

Inzet, betrokkenheid, passie, creativiteit, kennis & kunde, commerciële drive, humor, samenwerking en resultaat staan bij VWCI hoog in het vaandel.

Interim opdrachten

VWCI bestaat inmiddels geruime tijd en Maaike werkt met veel passie, gedrevenheid en energie aan haar interim-opdrachten. Mocht u interim-versterking nodig hebben, vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail aan maaike@vwci.nl.

Meer weten?

Voor meer informatie:
vul het contactformulier
op de site in.

Naast interimwerk

Architectuur & Interieur
Naast haar interim-opdrachten is Maaike in december 2014 de HBO-studie Architecture & Interior Design gestart bij de NCOI Opleidingsgroep. In augustus 2015 heeft Maaike haar ontwerpbureau Maaike van Wijk Design Studio opgericht. Naast haar werk als zelfstandig interim manager werkt zij momenteel aan diverse interieur-ontwerpopdrachten en tuin-ontwerpopdrachten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Voor meer informatie: mvwdesignstudio.com