Maaike studeerde aan de UvA na het VWO en de HTS-Confectie Mr. Koetsier. Haar afstudeeronderzoek deed ze bij Albert-Heijn.

Na haar afstuderen werd Maaike toegelaten tot het management traineeprogramma van Ahold. Ze werkte, net als alle trainees, gedurende 1,5 jaar in twee Albert Heijn-supermarkten. Daarna ging ze aan de slag als inkoper & communicatiemanager bij De Tuinen.

Meer over Maaike


Architectuur & Interieur

Naast haar interim-opdrachten is Maaike in december 2014 de HBO-studie Architecture & Interior Design gestart bij de NCOI Opleidingsgroep. In augustus 2015 heeft Maaike haar ontwerpbureau Maaike van Wijk Design Studio opgericht. Naast haar werk als zelfstandig interim manager werkt zij momenteel aan diverse interieur-ontwerpopdrachten en tuin-ontwerpopdrachten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Voor meer informatie: mvwdesignstudio.com

Hobby's en vrije tijd

In haar vrije tijd houdt Maaike ervan om gezellige dingen met haar man en dochter te ondernemen. Daarnaast is reizen haar grote passie. Mooie landen & nieuwe culturen ontdekken.

Ook houdt Maaike van hardlopen, tennissen, fietsen, SUPpen, yoga, koken, interieur-styling, (moes)tuinieren, fotografie en steden-trips.

Woonboot

In 2010-2011 ontwierp Maaike met haar man een moderne woonboot in Ouderkerk a/d Amstel waar ze inmiddels met veel plezier woont.

Meer weten?

Voor meer informatie:
vul het contactformulier
op de site in.